Muzyka na weselu
Muzyka na weselu
Uważacie, że na weselu lepiej sprawdza się tradycyjny zespół, czy może dj? Widziałam ostatnio ciekawą ofertę DJ Daro z śląska. Sprawdźcie djdaro, być może także i was zainteresuje.
Muzyka na weselu
Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami:
https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001

- AnKa Biżuteria
Re: Muzyka na weselu
Moim zdaniem lepiej jest zespół. Wiadomo,że wcześniej trzeba posłuchać jak śpiewają ale to zawsze śpiewanie na żywo 

Organizacja wesela jest bardzo ważna i aby zaplanowac wszytsko to potrzeba czasu. Ja osobiście miałam wcześniej upatrzone sale i muzykę. Skorzystałam z dj na wesele I jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru. Goście świetnie się bawili i ja sama również wybawiłam się. Polecam
Efektowna gra dzwięków i światła? Znamy się na tym najlepiej. Najlepsze brzmienie, gdzie słychać perfekcyjnie każdy dźwięk i oświetlenie, które tworzy niezwykłe efekty wizualne to nasz as w rękawie. Śledzimy najnowsze trendy i posiadamy najlepszej jakości profejonalny sprzęt muzyczny, m.in. takich marek jak ElectroVoice, Dynacord, Midas, Meyer Sound, D&B, Klark Teknik, SGM, Audio-Technica, z którego korzystają zawodowcy na całym świecie. Rezultat? Niezwykła oprawa muzyczna wesel i eventów i prawdziwa uczta dla wielbicieli tego, co najlepsze nie tylko w muzyce.
Efektowna gra dzwięków i światła? Znamy się na tym najlepiej. Najlepsze brzmienie, gdzie słychać perfekcyjnie każdy dźwięk i oświetlenie, które tworzy niezwykłe efekty wizualne to nasz as w rękawie. Śledzimy najnowsze trendy i posiadamy najlepszej jakości profejonalny sprzęt muzyczny, m.in. takich marek jak ElectroVoice, Dynacord, Midas, Meyer Sound, D&B, Klark Teknik, SGM, Audio-Technica, z którego korzystają zawodowcy na całym świecie. Rezultat? Niezwykła oprawa muzyczna wesel i eventów i prawdziwa uczta dla wielbicieli tego, co najlepsze nie tylko w muzyce.
Zależy co kto woli. Ja wesela nie planuje, choć ślub chce.