Środki piorące przy azs
-
Armla
Środki piorące przy azs
Macie jakieś rekomendacje, jeśli chodzi o detergenty do prania przy AZS? Zaczynam się zastanawiać, czy proszki i płyny, których używam, mogą pogarszać objawy.
Środki piorące przy azs
Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami:
https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001
- AnKa Biżuteria
-
tomika
Re: Środki piorące przy azs
Ja od jakiegoś czasu używam hipoalergicznych płynów, najlepiej bez zapachu, bo te mocno perfumowane często nasilają u mnie objawy. Warto sprawdzić też, żeby nie miały enzymów. Próbowałam kilku firm, ale najbardziej neutralne są produkty apteczne, choć trochę droższe.
Powinnaś się też przyjrzeć swojej codziennej pielęgnacji, zobaczyć jakich kosmetyków używasz: Od siebie polecam wypróbowac jak działa na Ciebie krem na atopowe zapalenie skóry Atopicin.
Powinnaś się też przyjrzeć swojej codziennej pielęgnacji, zobaczyć jakich kosmetyków używasz: Od siebie polecam wypróbowac jak działa na Ciebie krem na atopowe zapalenie skóry Atopicin.
Dzięki za polecajki.
-
Joanna
Przy atopowym zapaleniu skóry pomaga solarium (nawet kilka minut), zadbanie o odpowiednie PH organizmu/jelit tzn. odstawienie słodyczy i zrobienie testów alergicznych czy nie jest się na coś uczulonym - jeśli tak, to dodatkowo odczulać się.