AnKa Biżuteria

AnKa Biżuteria, Swarovski, Nomination, Michael Kors, Calvin Klein, Emporio Armanii i wiele, wiele więcej – tutaj znajdziecie Państwo opisy znanych marek oferujących najwyższej klasy biżuterię znanych i powszechnie cenionych marek.

To, co wyróżnia biżuterię typu „Fashion” na tle modeli konkurencyjnych to przede wszystkim wysoka jakość użytych materiałów, dbałość o każdy, nawet najmniejszy szczegół oraz niebywały kunszt wykonania. Każdy prezentowany przez nas dodatek przywodzi na myśl małe „dzieło sztuki”, którego zasadniczą rolą jest zdobienie poszczególnych części ciała. W ofercie naszego sklepu znajdziecie Państwo szeroko wybór starannie wyselekcjonowanych pierścionków, bransoletek, naszyjników, kolczyków oraz zawieszek. Wśród licznych dodatków dedykowanych wszystkim przedstawicielkom płci pięknej nie brakuje produktów znanych na całym świecie producentów. Posiadamy prawdziwe „perełki” z biżuterii Swarovski, Nomination, Michael Kors, Calvin Klein oraz Emporio Armanii.
Biżuteria markowa idealnie nadaje się na prezent dla bliskiej nam osoby – czy to z okazji urodzin bądź narodzin dziecka, rocznicy, zdania egzaminu. Wysoka jakość wykonania sprawia, że dodatki te będą służyły obdarowanej osobie przez długie lata. Zapierające dech w piersiach detale roztaczają magiczną aurę, która na długi czas zapadnie w jej pamięci. Zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszym działem biżuterii typu „Fashion” oraz innymi produktami ze sklepu online.
Biżuteria jest jak rozkapryszona kobieta. Przyciąga nieprzewidywalnością, zachwyca zmiennością. Bywa seksowna i frywolna jak Merylin Monroe, rewolucyjna jak Coco Chanel, potem może być klasyczna, pełna wdzięku, subtelna.
Maserati, Infiniti, Lotus, Maybach, Bugatti – te marki niewiele mówią kobietom, a za to są rozpoznawalne przez wszystkich mężczyzn. Ich odpowiednikiem w świecie kobiet są luksusowe marki biżuterii. Jeśli chcesz zaimponować swojej kobiecie, zapamiętaj przynajmniej 2-3 z nich. (Tylko nie obiecuj, że coś jej z tej biżuterii kupisz! Inaczej nigdy nie zaznasz świętego spokoju)
Awatar użytkownika
ForumMaster
Administrator

Re: AnKa Biżuteria

Post autor: ForumMaster » 26 maja 2024, o 13:00

AnKa Biżuteria miała stoisko na giełdzie biżuterii z minerałami, zobaczcie i oceńcie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami: https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001
biżuteria srebrna
pamiątki srebrne
AnKa Biżuteria

Awatar użytkownika
AnKa Bizuteria

Post autor: AnKa Bizuteria » 18 lip 2024, o 20:42

AnKa Biżuteria na Tatrzańskim Festiwalu Biżuterii i Naturalnych Kamieni w Zakopanem
Z ogromną przyjemnością informujemy, że AnKa Biżuteria będzie uczestniczyć w Tatrzańskim Festiwalu Biżuterii i Naturalnych Kamieni, który odbędzie się od 20 do 28 lipca na plaży na Gubałówce w Zakopanem. To wyjątkowe wydarzenie jest doskonałą okazją, aby zaprezentować nasze unikalne wyroby jubilerskie oraz spotkać się z naszymi klientami i miłośnikami pięknej biżuterii.

Tatrzański Festiwal Biżuterii i Naturalnych Kamieni

Tatrzański Festiwal to miejsce, gdzie sztuka jubilerska spotyka się z naturą. W otoczeniu malowniczych Tatr, na plaży na Gubałówce, odwiedzający będą mogli podziwiać unikalne wyroby jubilerskie, naturalne kamienie, meteoryty oraz bursztyny. Wydarzenie odbywa się w godzinach od 10:00 do 20:00, a wstęp na festiwal jest wolny, co czyni go jeszcze bardziej atrakcyjnym dla szerokiej publiczności.

Obrazek

O AnKa Biżuteria
AnKa Biżuteria to marka, która od lat zachwyca swoich klientów wyjątkową biżuterią, łączącą elegancję i nowoczesność. Nasze wyroby to prawdziwe dzieła sztuki, które podkreślają indywidualny styl i osobowość każdej osoby. W naszej ofercie znajdują się:

Pierścionki: Unikalne wzory z kamieniami szlachetnymi, które podkreślają piękno i elegancję.
Naszyjniki: Eleganckie i wyrafinowane, idealne na każdą okazję.
Kolczyki: Różnorodne modele, które dodadzą blasku każdej stylizacji.
Bransoletki: Stylowe i wyjątkowe, doskonałe na prezent lub jako dodatek do własnej kolekcji.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska na festiwalu oraz naszej strony internetowej https://www.ankabizuteria.pl/, gdzie można zapoznać się z pełną ofertą naszych produktów.

Awatar użytkownika
AnKa Bizuteria

Post autor: AnKa Bizuteria » 18 lip 2024, o 20:46

Jesteśmy w drodze na Gubałówkę do zakopanego i mamy ze sobą piękną biżuterię :) .
Załączniki
Zakopane-2024-bransoletki-bursztyn.jpg
20240717_221710.jpg
Krupowski-miejsce-wystawy-gieldy-mineralow.JPG

Awatar użytkownika
AnKa Bizuteria

Post autor: AnKa Bizuteria » 20 lip 2024, o 16:21

Na zaproszenie odpowiedziało wiele osób - cieszymy się że nas odwiedzacie :)

Kolekcje biżuterii czekają na Was
Załączniki
kolekcje-wystawione-dla-gosci.jpg
srebrny-wisiorek.jpg
zainteresowanie-ogromne-osoby-w-roznym-wieku-kobiety-dziewczynki.jpg

Awatar użytkownika
BasiaK

Post autor: BasiaK » 22 lip 2024, o 11:25

Piękną biżuterię z naturalnymi kamieniami szlachetnymi mają na stoisku. Ja wybrałam sobie kolczyki z bursztynem na 160zł. Ceny przystępne mają i jak ktoś jest w Zakopanem to warto zobaczyć na plażę na Gubałówce gdzie też inne kamienie naturalne mają.

Awatar użytkownika
RoksanaZ

Post autor: RoksanaZ » 22 lip 2024, o 11:37

Warto tam wpaść polecam takim wczasowiczów jak ja

Awatar użytkownika
AnKa Bizuteria

Post autor: AnKa Bizuteria » 25 lip 2024, o 14:13

Na targach można osobiście zobaczyć i zakupić biżuterię która Wam się podoba albo zamówić z dostawą. Oto kilka zdjęć z tego co jest dostępne do zobaczenia i przymierzenia
Załączniki
bransoletki.jpg
bransoletka-srebro-szeroka.jpg
bransoletki-przymierzanie.jpg

Awatar użytkownika
Srebrna Pasja

Post autor: Srebrna Pasja » 25 lip 2024, o 14:17

byłam tam i widziałam przepiekną biżuterię na łonie natury w Zakopanym na Gubałówce. Piknie przygotowane stoisko miała AnKa Biżuteria - oto jak to wyglądało i co przymierzałam:
Załączniki
zainteresowanie-ogromne-osoby-w-roznym-wieku-kobiety-dziewczynki.jpg
wisior-pszczola.jpg
pierscionek-bursztyn-unikat.jpg

Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina » 26 lip 2024, o 21:55

Widziałam informację w internecie o Waszym stoisku w Zakopanym i zdjęcia tego co przygotowaliście. Akurat byłam na Gubałówce i zobaczyłam do Was na stoisko: piękna biżuteria i stoisko super a pani Ania bardzo miła osoba i ma gust oraz potrafi pomóc dobrać biżuterię. Ma doświadczenie w jubilerstwie nie tak jak panie w sieciówkach które tylko chcą zrobić normę sprzedaży.

Mi się bardzo podobało i polecam innym kobietom a także mężczyznom bo mają przepiękne spinki do mankietów oraz bransoletki męskie z bursztynem - jedną taką kupiłam mężowi.

Awatar użytkownika
Biżuteria DIY

Post autor: Biżuteria DIY » 30 sie 2024, o 05:41

Warto odwiedzać stoisko ankabizuteria.pl bo rozdają też fajne kody rabatowe które można wykorzystać jak potrzeba później np. na prezent dla nauczyciela na rozpoczęcie roku.

Awatar użytkownika
Biżuteria

Post autor: Biżuteria » 8 wrz 2024, o 17:49

Oficjalne zaproszenie na GeoExpo 2024 z udziałem Ankabizuteria.pl

Serdecznie zapraszamy na stoisko Ankabizuteria.pl podczas targów GeoExpo 2024 w Szczecinie, które odbędą się w dniach 14-15 września 2024 w NETTO Arenie.

Na naszym stoisku będzie można zobaczyć i zakupić wyjątkowe kolekcje srebrnej biżuterii z naturalnymi kamieniami takimi jak: ametyst, turkus, granat, onyks, kwarc i wiele innych. Prezentowane kolekcje obejmują eleganckie pierścionki, kolczyki, naszyjniki oraz bransoletki, idealne na każdą okazję. Każdy projekt to unikalne połączenie srebra i minerałów, które wyróżnia się elegancją i precyzją wykonania.

Zapraszamy wszystkich miłośników pięknej biżuterii oraz naturalnych kamieni, aby osobiście zobaczyli naszą ofertę, porozmawiali z ekspertami, a także skorzystali z promocyjnych cen przygotowanych specjalnie na to wydarzenie.

Data: 14-15 września 2024
Miejsce: NETTO Arena, Szczecin
Godziny otwarcia: 10:00 – 18:00

Nie przegap tej wyjątkowej okazji!
Załączniki
59bb843adccf849725277a6cead916480fbf8dbf_Szczecin[1].jpg

Awatar użytkownika
ForumMaster
Administrator

Post autor: ForumMaster » 14 wrz 2024, o 15:07

od dziś AnKa jest na giełdzie biżuterii z kamieniami w Szczecinie - super okazja aby zobaczyć biżuterię na żywo:
https://www.ankabizuteria.pl/content/pi ... go-stoiska
Załączniki
Anka-bizuteria-przygotowana-na-kleintow.jpg

Awatar użytkownika
ForumMaster
Administrator

Post autor: ForumMaster » 28 wrz 2024, o 16:22

A dziś anka w Poznaniu - warto iść zobaczyć nowe kolekcje

Awatar użytkownika
Biżuteria DIY

Post autor: Biżuteria DIY » 28 wrz 2024, o 16:24

Sporo klientów widzać przy stoisku z bużuterią od ankabizuteria

Paulina

Post autor: Paulina » 27 paź 2024, o 09:34

AnKa Biżuteria spotkałam w Bydgoszczy na tagrach biżuterii. Mają imponującą i nowoczesną kolekcję biżuterii srebrnej z kamieniami naturalnymi.

Mi spodobały się pierścionki które mogłam przymierzyć - najwięcej czasu na stoisku u Anka spędziłam na tej giełdzie ale warto. Widzę że dodali też zdjęcia z imprezy na stronie blogu, zobaczcie jak tam było:

https://www.ankabizuteria.pl/content/an ... bydgoszczy
Załączniki
Stoisko-ankabizuteria-gielda.jpg

Awatar użytkownika
ForumMaster
Administrator

Post autor: ForumMaster » 3 lis 2024, o 11:06

AnKa biżuteria coraz częściej pojawia się na targach jubilerskich. Marka staje się coraz popularniejsza, elegancko :) .

Awatar użytkownika
misiak

Post autor: misiak » 16 lis 2024, o 16:44

a dziś z tego co widzę AnKa Biżuteria jest w Rzeszowie gdzie spragnieni srebra klienci, głównie panie odwiedzają stoisko tłumnie :)

Zobaczcie relacje: https://www.ankabizuteria.pl/content/an ... opada-2024
Załączniki
lampy-zolw-siwecznik.jpg

Awatar użytkownika
Marecka

Post autor: Marecka » 20 lis 2024, o 19:59

Działają prężnie - tylko się uczyć od nich :)

Awatar użytkownika
Maćko

Post autor: Maćko » 28 lis 2024, o 21:00

Wybieram się na targi biżuterii aby zobaczyć Waszą ofertę - wygląda na stronie niesamowicie

Tutaj zaproszenie i informacja o taegach biżuterii w Toruniu: https://www.ankabizuteria.pl/content/an ... -w-toruniu

Maćko

Awatar użytkownika
ForumMaster
Administrator

Post autor: ForumMaster » 30 lis 2024, o 10:57

Widzę, że w tej relacji dodali nowe zdjęcia z dzisiaj: Ofertę biżuterii na święta mają bardzo dobrą i są bardzo dobrze przygotowani.

Nagrali też krótki film o tym jak wygląda ich stoisko o oferta dziś.

Podoba mi się :)

ODPOWIEDZ