AnKa Biżuteria

AnKa Biżuteria, Swarovski, Nomination, Michael Kors, Calvin Klein, Emporio Armanii i wiele, wiele więcej – tutaj znajdziecie Państwo opisy znanych marek oferujących najwyższej klasy biżuterię znanych i powszechnie cenionych marek.

To, co wyróżnia biżuterię typu „Fashion” na tle modeli konkurencyjnych to przede wszystkim wysoka jakość użytych materiałów, dbałość o każdy, nawet najmniejszy szczegół oraz niebywały kunszt wykonania. Każdy prezentowany przez nas dodatek przywodzi na myśl małe „dzieło sztuki”, którego zasadniczą rolą jest zdobienie poszczególnych części ciała. W ofercie naszego sklepu znajdziecie Państwo szeroko wybór starannie wyselekcjonowanych pierścionków, bransoletek, naszyjników, kolczyków oraz zawieszek. Wśród licznych dodatków dedykowanych wszystkim przedstawicielkom płci pięknej nie brakuje produktów znanych na całym świecie producentów. Posiadamy prawdziwe „perełki” z biżuterii Swarovski, Nomination, Michael Kors, Calvin Klein oraz Emporio Armanii.
Biżuteria markowa idealnie nadaje się na prezent dla bliskiej nam osoby – czy to z okazji urodzin bądź narodzin dziecka, rocznicy, zdania egzaminu. Wysoka jakość wykonania sprawia, że dodatki te będą służyły obdarowanej osobie przez długie lata. Zapierające dech w piersiach detale roztaczają magiczną aurę, która na długi czas zapadnie w jej pamięci. Zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszym działem biżuterii typu „Fashion” oraz innymi produktami ze sklepu online.
Biżuteria jest jak rozkapryszona kobieta. Przyciąga nieprzewidywalnością, zachwyca zmiennością. Bywa seksowna i frywolna jak Merylin Monroe, rewolucyjna jak Coco Chanel, potem może być klasyczna, pełna wdzięku, subtelna.
Maserati, Infiniti, Lotus, Maybach, Bugatti – te marki niewiele mówią kobietom, a za to są rozpoznawalne przez wszystkich mężczyzn. Ich odpowiednikiem w świecie kobiet są luksusowe marki biżuterii. Jeśli chcesz zaimponować swojej kobiecie, zapamiętaj przynajmniej 2-3 z nich. (Tylko nie obiecuj, że coś jej z tej biżuterii kupisz! Inaczej nigdy nie zaznasz świętego spokoju)
Awatar użytkownika
Prawnik

Re: AnKa Biżuteria

Post autor: Prawnik » 30 lis 2024, o 19:39

Dziś widzę ze opublikował sklep AnKa Biżuteria certyfikat a w zasadzie zaświadczenie o ochronie znaku towarowego
https://www.ankabizuteria.pl/content/prawa-autorskie
co oznacza, że dbają o własność intelektualną tego co pracownicy w firmie stworzyli oraz dbają o prawa autorskie dostawców takich jak Swarovski którego produkty oferują.

Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami: https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001
biżuteria srebrna
pamiątki srebrne
AnKa Biżuteria

Awatar użytkownika
Biżuteria DIY

Post autor: Biżuteria DIY » 14 gru 2024, o 09:09

Dziś widzę że ankabizuteria jest na giełdzie biżuterii w Zielonej Górze:

https://www.ankabizuteria.pl/content/sw ... la-geoexpo

Teraz bardzo dobry czas na prezentowanie swoich ofert na takich giełdach - to jest u mnie w mieście i pewnie po obiedzie się tam wybiorę.
Załączniki
gielda-bizuterii-zielona-gora.jpg
bizuteria-gielda-zielona-gora.jpg

Awatar użytkownika
Domes

Post autor: Domes » 14 gru 2024, o 09:59

Zrobiłem zdjęcie stoiska sklepu ankabizuteria.pl :
Obrazek

Awatar użytkownika
Żółwik

Post autor: Żółwik » 14 gru 2024, o 10:05

Znalazłem u nich ciekawą kolekcję lamp z mosiądzu oraz bursztynu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kubica u

Post autor: Kubica u » 14 gru 2024, o 16:49

Ja tutaj kupuję biżuterię dla moich kobiet. Są solidni i mojej panie są zadowolone .

Awatar użytkownika
Olga Lipnicka

Re: AnKa Biżuteriaggi jak widać h

Post autor: Olga Lipnicka » 14 gru 2024, o 17:00

Byliśmy uz rodziną na giełdzie biżuterii z kmieniami Naturalnymi wu Zielonej Górze- było tam mnóstwo pięknych kolekcji biżuterii od ankabizuteria

Awatar użytkownika
misiak

Post autor: misiak » 29 gru 2024, o 15:33

Witam wszystkich na forum!

Chciałbym podzielić się moimi doświadczeniami związanymi z AnKa Biżuteria, która jak wielu z Was podkreśla, naprawdę zasługuje na uwagę ze względu na swój profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.

Ostatnio miałem okazję zamówić z ich sklepu kolczyki srebrne oraz pierścionek srebrny. Muszę przyznać, że jakość wykonania oraz estetyka produktów przekroczyły moje oczekiwania. Dodatkowo, obsługa klienta była na najwyższym poziomie – szybka i bezproblemowa dostawa, eleganckie opakowanie, a także pomocna obsługa, gotowa odpowiedzieć na każde pytanie.

Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia? Jakie inne produkty z ich oferty były dla Was szczególnie godne polecenia? Czy zgadzacie się z opinią, że unikatowość i dbałość o detale są tym, co wyróżnia AnKa Biżuteria na tle innych marek?

Pozdrawiam i czekam na Wasze historie!

Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina » 5 sty 2025, o 16:52

AnKa Biżuteria to renomowana marka działająca na polskim i międzynarodowym rynku od ponad 15 lat. Sklep oferuje szeroki asortyment biżuterii srebrnej, w tym naszyjniki, komplety, bransoletki, kolczyki oraz pierścionki.

Oferta sklepu:
  • Naszyjniki srebrne: Delikatne i eleganckie wzory, idealne na każdą okazję.
  • Komplety srebrne: Zestawy biżuterii harmonizujące z różnorodnymi stylizacjami.
  • Bransoletki srebrne: Stylowe dodatki podkreślające nadgarstek.
  • Kolczyki srebrne: Bogaty wybór modeli od klasycznych po nowoczesne.
  • Pierścionki srebrne: Unikalne wzory dla miłośniczek wyjątkowej biżuterii.
Sklep oferuje również srebrne pamiątki, idealne na prezent z okazji komunii czy chrztu.

Dane kontaktowe:

- Strona internetowa: www.ankabizuteria.pl
- Telefon: 663 007 323 (dla połączeń z zagranicy: +48 663 007 323)
- Adres:
AnKa Biżuteria
Stare Żegrze 94
61-249 Poznań
AnKa Biżuteria została laureatem "Orłów Biznesu" za jakość oferowanych produktów oraz obsługi klienta.

Klienci doceniają profesjonalizm sklepu oraz indywidualne podejście do każdego zamówienia, co potwierdzają liczne pozytywne opinie w sieci.

Jeśli poszukujesz biżuterii, która podkreśli Twój niepowtarzalny styl i doda blasku każdej kreacji, AnKa Biżuteria to miejsce, które warto odwiedzić.

Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą na stronie www.ankabizuteria.pl.

Awatar użytkownika
Lukas

Post autor: Lukas » 15 sty 2025, o 19:29

Tak, biżuterię mają piękną oraz wysyłają następnego dnia roboczego - polecam ich.

Awatar użytkownika
AnKa Bizuteria

Post autor: AnKa Bizuteria » 23 sty 2025, o 21:12

Bardzo dziękuję wszystkim za opinie i wypowiedzi w wątku o moim sklepie z biżuterią oraz srebrnymi obrazkami.

Wasze wpisy bardzo mocno mnie motywują do pracy widząc że biżuteria i srebrne obrazki z grawerem się podobają :) .

Awatar użytkownika
Złotnik Amator

Post autor: Złotnik Amator » 24 sty 2025, o 19:38

Witam serdecznie wszystkich miłośników biżuterii!

Bardzo ciekawa dyskusja i cieszę się, że wątek porusza temat jakości oraz unikalności oferowanych wyrobów w sklepie AnKa Biżuteria. Jako pasjonat rękodzieła i amator złotnictwa chciałbym dorzucić kilka spostrzeżeń.

Jeśli chodzi o wybór biżuterii srebrnej, uważam, że kluczową kwestią jest nie tylko wzornictwo, ale też jakość wykonania. Warto zwrócić uwagę na kilka aspektów:
  1. Próba srebra – wiele osób zapomina, jak ważne jest upewnienie się, że wyroby są wykonane z prawdziwego srebra próby 925 lub wyższej. Dla mnie jest to podstawa.
  2. Wykończenie – Polerowanie, detale i staranność wykonania to rzeczy, które od razu rzucają się w oczy. Produkty w sklepie AnKa pod tym względem rzeczywiście wyróżniają się na tle innych sklepów.
  3. Szeroka oferta personalizowana – Pamiątki srebrne na różne okazje to strzał w dziesiątkę! Ostatnio miałem okazję kupić srebrny obrazek jako prezent na chrzciny i muszę przyznać, że reakcja obdarowanych była bezcenna.
Dyskusja o nagrodach, takich jak "Orły Biznesu", również pokazuje, że sklep jest dobrze postrzegany na rynku. Takie wyróżnienia nie biorą się znikąd – to opinie klientów są motorem napędowym sukcesu.

Czy ktoś z Was miał już doświadczenie z zamawianiem bardziej spersonalizowanej biżuterii lub pamiątek w AnKa? Jakie są Wasze wrażenia z obsługi i jakości produktów? Myślę, że wymiana doświadczeń może pomóc nowym osobom zainteresowanym zakupami.

Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na dalsze wpisy!

Awatar użytkownika
Paulina

Post autor: Paulina » 24 sty 2025, o 19:54

AnKa Biżuteria – więcej niż sklep, to miejsce z duszą

Chciałam się podzielić moimi doświadczeniami z AnKa Biżuteria, ponieważ ten sklep to prawdziwy raj dla osób szukających czegoś wyjątkowego. To, co mnie szczególnie urzekło, to dbałość o detale i jakość produktów. Każdy zakup jest jak małe dzieło sztuki, które wzbogaca każdą stylizację.

Uwielbiam ich kolekcję srebrnej biżuterii z kamieniami naturalnymi. Szczególnie polecam naszyjniki z bursztynem, które mają w sobie coś magicznego. Co więcej, zawsze doceniam profesjonalne podejście do klienta – szybka wysyłka, piękne opakowania i wyjątkowe podejście sprawiają, że chce się wracać.

Czy ktoś z Was również miał okazję korzystać z ich oferty? Chętnie poznam Wasze opinie i ulubione produkty z ich kolekcji. Może odkryliście coś, czego jeszcze nie widziałam?

Pozdrawiam serdecznie i życzę wielu inspiracji!

Awatar użytkownika
Atletta

Post autor: Atletta » 25 sty 2025, o 11:43

Dziś widziałam stoisko AnKa Biżuteria na Giełdzie Biżuterii w Katowicach w słynnym Spodku

Katowice, 2025 – Giełda Biżuterii w Spodku to prawdziwe święto sztuki jubilerskiej! Wśród wystawców wyróżniało się stoisko AnKa Biżuteria, które zachwyca różnorodnością stylów i doskonałym wykonaniem. Ja znalazłam coś dla siebie i myślę że inni też znajdą – od minimalistycznych form po wyrafinowane projekty z kamieniami szlachetnymi.

Obrazek

Wyjątkowe kolekcje
Bransoletki, kolczyki, naszyjniki czy pierścionki – każda z tych kategorii miała swoje miejsce w ofercie AnKa Biżuteria. Oto kilka zdjęć z kolekcji prezentowanych na targach:

Obrazek
Bransoletka z bursztynem – idealna propozycja na każdą okazję!

Obrazek
Kolczyki o klasycznym designie, które podkreślają elegancję.

Obrazek
Naszyjniki z nutą nowoczesności – propozycja, która zachwyciła mnie najbardziej!

AnKa Biżuteria na tle konkurencji
Jako gość Giełdy Biżuterii jednogłośnie podkreślam, że stoisko AnKa Biżuteria wyróżniało się nie tylko jakością produktów, ale także profesjonalizmem i wyjątkową obsługą. Było to miejsce, gdzie każdy czułam się wyjątkowa.

Obrazek
Kolorowe bransoletki – to mój wspaniały wybór na co dzień i na specjalne okazje.

Zainspiruj się pięknem!
Ja mogłam odwiedzić Giełdy Biżuterii. Dowiedziałam się że kolekcje AnKa Biżuteria możesz zobaczyć na ich stronie internetowej: www.ankabizuteria.pl. Będę tam zaglądać regularnie aby znaleźć coś dla siebie – niezależnie od okazji!

Obrazek
Pierścionki z kamieniami z których wybrałam jeden – połączenie elegancji i wyrafinowania.

Poznaj więcej wideo i zdjęć
Odwiedzenie stoiska AnKa Biżuteria to doskonała okazja, aby poczuć atmosferę Giełdy Biżuterii którą ja poczułam - polecam innym!

Dajcie znać, co sądzicie o tej kolekcji! Które produkty podobały Wam się najbardziej? 😊

Awatar użytkownika
Srebrny król

Ogromne zainteresowanie stoiskiem ankabizuteria.pl na Giełdzie Biżuterii w Katowicach!

Post autor: Srebrny król » 25 sty 2025, o 17:14

Temat: Ogromne zainteresowanie stoiskiem ankabizuteria.pl na Giełdzie Biżuterii w Katowicach!

Chciałbym podzielić się wrażeniami z tegorocznej Giełdy Biżuterii w Spodku w Katowicach. Jednym z najbardziej obleganych stoisk było zdecydowanie stoisko ankabizuteria.pl! Tłumy ludzi przyciągnęły nie tylko piękne srebrne kolekcje, ale także profesjonalna obsługa i niezwykłe promocje, które przyciągały uwagę odwiedzających. 🌟

Atmosfera na stoisku była niesamowita – każdy mógł znaleźć coś dla siebie, od delikatnych bransoletek po bogato zdobione naszyjniki. Szczególne zainteresowanie wzbudziły kolekcje inspirowane nowoczesnym designem i klasyką, które świetnie wpisują się w obecne trendy.

Nie sposób nie wspomnieć o wyjątkowej jakości i precyzji wykonania produktów! Wiele osób podkreślało, że srebrna biżuteria od Anki to idealne połączenie elegancji i trwałości.

Poniżej zamieszczam zdjęcia, które oddają niesamowitą atmosferę i zainteresowanie stoiskiem:

Obrazek
Stoisko pełne życia – tłumy odwiedzających przyciągnięte piękną biżuterią.

Obrazek
Każdy chciał zobaczyć nowości i skorzystać z atrakcyjnych promocji!

Z niecierpliwością czekam na kolejne wydarzenia z udziałem ankabizuteria.pl. Jeśli jeszcze nie mieliście okazji zapoznać się z ich ofertą, serdecznie polecam! 😊

ODPOWIEDZ