Widzę że anka jest w kolejnym mieście na targach jubilerskich gdzie każdy może zobaczyć i zakupić biżuterię na żywo i spotkać właściciela sklepu. W ten weekend to Rzeszów:
https://www.ankabizuteria.pl/content/za ... sz-ja-miec
Zdecydowanie widać że sklep wychodzi do klientów bardzo blisko oferując biżuterię która była dostępna tylko online też w sprzedaży stacjonarnej w różnych miastach polski. To świadczy moim zdaniem o pasji i zaangażowania właściciela Ani która jest zainteresowana poznać swoich klientów osobiście i nawiązać z nimi relacje a także podejmuje potężne wyzwanie pokazując ofertę sklepu online z 50 tysiącami różnego rodzaju biżuterii głównie biżuterii srebrnej dla kobiet na powierzchni stoiska na targach.
Oby więcej takich sklepów i takiego podejścia do klienta i biznesu! Aniu, powodzenia na targach!
AnKa Biżuteria
Re: AnKa Biżuteria
Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami:
https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001

- AnKa Biżuteria
Re: AnKa Biżuteria
Cześć wszystkim miłośnikom biżuterii!
Jestem "Sroka Jubilerka" i właśnie wróciłam z targów biżuterii i minerałów w Rzeszowie, gdzie miałam okazję odwiedzić stoisko Anka Biżuteria. Chciałam się podzielić moimi wrażeniami, bo to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania!
Jednym z największych hitów, na które natknęłam się na stoisku, były bransoletki z bursztynem osadzone na eleganckich skórzanym paskach. To połączenie naturalnego piękna bursztynu z klasyczną elegancją skóry tworzy naprawdę niepowtarzalny akcent. Nie tylko ja, ale wielu odwiedzających nie mogło oderwać od nich wzroku.
Stoisko oferowało także bursztyn krojony w plasterki - piękne i niezwykle oryginalne. Dla każdego kto ceni sobie unikalne i ręcznie robione dodatki, to prawdziwa gratka.
Oto kilka zdjęć, które udało mi się zrobić na targach:

Jeśli jesteście ciekawi i chcecie zobaczyć te cudowności na własne oczy, targi trwają jeszcze jutro, czyli 6 kwietnia 2025. Serdecznie polecam odwiedzić stoisko Anka Biżuteria, gwarantuję, że będziecie równie zadowoleni jak ja!
Jestem "Sroka Jubilerka" i właśnie wróciłam z targów biżuterii i minerałów w Rzeszowie, gdzie miałam okazję odwiedzić stoisko Anka Biżuteria. Chciałam się podzielić moimi wrażeniami, bo to co zobaczyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania!
Jednym z największych hitów, na które natknęłam się na stoisku, były bransoletki z bursztynem osadzone na eleganckich skórzanym paskach. To połączenie naturalnego piękna bursztynu z klasyczną elegancją skóry tworzy naprawdę niepowtarzalny akcent. Nie tylko ja, ale wielu odwiedzających nie mogło oderwać od nich wzroku.
Stoisko oferowało także bursztyn krojony w plasterki - piękne i niezwykle oryginalne. Dla każdego kto ceni sobie unikalne i ręcznie robione dodatki, to prawdziwa gratka.
Oto kilka zdjęć, które udało mi się zrobić na targach:

Jeśli jesteście ciekawi i chcecie zobaczyć te cudowności na własne oczy, targi trwają jeszcze jutro, czyli 6 kwietnia 2025. Serdecznie polecam odwiedzić stoisko Anka Biżuteria, gwarantuję, że będziecie równie zadowoleni jak ja!