No i jeśli chcecie nieco wspomóc przemianę materii, polecam poczytać sobie o prebiotyku Vianesse, który jest polecany szczególnie dla osób ćwiczących.
Cellulit Wasze patenty
-
Armla
Re: Cellulit Wasze patenty
Ja przed urlopem zaczęłam ćwiczyć w domu . Ma playlisty dla początkujących i jej ćwiczenia są dla mnie PRZYJEMNE. Nie ma niepotrzebnej gadki, opisu konkretnych ćwiczeń, po prostu w tle leci skoczna muzyka, dziewczyna pokazuje ćwiczenia a w rogu ukazuje się jakie będzie kolejne. Jedno ćwiczenie trwa kilkanaście/kilkadziesiąt sekund, po nim zawsze jest kilkanaście sekund przerwy w marszu. Ćwiczenia są urozmaicone, nawet są jakby układy taneczne do popularnych piosenek. W końcu znalazłam coś dla siebie, a ja od małego jestem asportowa, wydaje mi się że mam problem z koordynacją ruchów i nienawidzę się pocić, a tu odnalazłam przyjemność w ruchu 
No i jeśli chcecie nieco wspomóc przemianę materii, polecam poczytać sobie o prebiotyku Vianesse, który jest polecany szczególnie dla osób ćwiczących.
Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami:
https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001
- AnKa Biżuteria
Żeby wygładzić pomarańczową skórkę robię sobie peeling z fusów z kawy i oliwy z oliwek, piję więcej mineralnej cisowianki, szczotkuję się na sucho i ćwiczę 3 razy w tygodniu.
Olejek Busajna dobrze sobie radzi z cellulitem, rozstępami. Super ujedrnia i wygładza skóre, na prawde fajny, naturalny olejek