Czy ktoś z Was zamówił ostatnio biżuterię z ankabizuteria.pl?
-
Markus
Czy ktoś z Was zamówił ostatnio biżuterię z ankabizuteria.pl? Jak oceniacie jej jakość i serwis?
Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami:
https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001
- AnKa Biżuteria
-
Korzuchowska
Re: Czy ktoś z Was zamówił ostatnio biżuterię z ankabizuteria.pl?
Ja zamówiłam kolczyki - które pewnie wielu z Was widziało jak naszę .
Oceniam całą firmę jako piątkę z plusem czyli 5+ bo zaglądam na tą stronę często.
Oceniam całą firmę jako piątkę z plusem czyli 5+ bo zaglądam na tą stronę często.
-
Marcela
Ja w piątek dostałam zamówiony komplet z opalem. Piękny.
Odpowiadając na Twoje pytanie: tak kupiłam ostatnio i kupię ponownie bo biżuteria bardzo ładna i faktycznie dostałam to co chciałam.
Odpowiadając na Twoje pytanie: tak kupiłam ostatnio i kupię ponownie bo biżuteria bardzo ładna i faktycznie dostałam to co chciałam.
-
Kolekcjoner
Tak, niedawno zamówiłem srebrny naszyjnik z najnowszej kolekcji AnKa i chętnie podzielę się wrażeniami. Jakość wykonania pozytywnie mnie zaskoczyła – srebro ma wybity polski próby 925, a wszystkie kamienie są mocno osadzone w oprawie. Paczka dotarła szybko, biżuteria była elegancko zapakowana w firmowe pudełeczko (idealne na prezent). Muszę pochwalić obsługę klienta: przed zakupem dopytałem o szczegóły produktu i otrzymałem uprzejmą, fachową odpowiedź. Sam naszyjnik wygląda nawet lepiej niż na zdjęciach – srebro jest błyszczące, a cyrkonie pięknie odbijają światło. Noszę go od dwóch tygodni i nie zauważyłem żadnych przebarwień czy alergii (mam wrażliwą skórę, więc to dla mnie ważne). Podsumowując – jestem bardzo zadowolony z zakupu i z czystym sumieniem mogę polecić AnKa Biżuterię. Myślę, że kolejne zamówienia to tylko kwestia czasu, bo ich wzory są naprawdę urokliwe, a jakość solidna