Jak wiecie dziś rozpoczęła się impreza na której można zobaczyć i zakupić biżuterię srebrną z kamieniami szlachetnymi w Zakopanym na Gubałówce. Tu znajdziecie więcej szczegółów:
https://www.ankabizuteria.pl/content/an ... -zakopanym
Festiwal biżuterii i kamieni naturalnych w Zakopanym
Festiwal biżuterii i kamieni naturalnych w Zakopanym
Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami:
https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001

- AnKa Biżuteria
Re: Festiwal biżuterii i kamieni naturalnych w Zakopanym
Tak, jest przepiękne stoisko i prezentacja biżuterii oraz sama biżuteria robi wrażenie:
- Srebrna Pasja
Same cudeńka tam widziałam: zarówno biżuterię jak i okolicę
Byliśmy na Tatrzańskim Festiwalu Minerałów i Biżuterii w Zakopanem całą rodziną - ja, mąż i córka. To było niesamowite doświadczenie! Każdy z nas znalazł coś dla siebie. Córka była zachwycona kolorowymi kamieniami i biżuterią srebrną u AnKa, mąż zainteresował się męskimi bransoletkami z naturalnym bursztynem i kupił sobie taką, a ja zakochałam się w unikalnych srebrnych naszyjnikach od ankabizuteria.pl, jeden z nich kupiłam. Stoisko ankabizuteria.pl było absolutnie wyjątkowe! Co najlepsze, nadal można je jeszcze odwiedzać do 28 lipca 2024 do godziny 20:00, więc warto się pospieszyć. Z tego co wiem dziś i po tym terminie wszystko będzie dostępne online na stronie ankabizuteria.pl. Gorąco polecam taką wizytę gdzie można też poznać przesympatyczną panią Anię właścicielkę (jak będziecie tam dziś to pamiętajcie złożyć życzenia imieninowe tej pani bo to Anna a dziś imieniny Anny czyli 26 lipca 2024)!
widzę też że podobne imprezy są w innych miastach, np. w Szczecinie czy Bydgoszczy - fajnie tak czas spędzić na oglądaniu biżuterii na takich giełdach biżuterii z kamieniami naturalnymi
Wiem od ankabizuteria.pl że też byli w Rzeszowie i teraz biżuterię z kamieniami sprzedają w każdym większym mieście.
Cześć wszystkim! 
Z przyjemnością dołączam do tej dyskusji, ponieważ biżuteria to dla mnie coś więcej niż tylko dodatek do stylizacji. Jestem aktorką, więc każdego dnia w mojej pracy wykorzystuję różne środki wyrazu – gesty, mimikę, a także detale, takie jak biżuteria, które potrafią podkreślić charakter postaci.
Biżuteria jako element stylu i narracji
W mojej garderobie (zarówno prywatnej, jak i zawodowej) znajdziecie bardzo różnorodne elementy biżuterii – od prostych, minimalistycznych form, po bardziej ekstrawaganckie ozdoby na specjalne okazje. Na planach filmowych biżuteria często odgrywa rolę symboliczną – jeden pierścionek lub bransoletka może nadać postaci głębi, a czasem wręcz zdradzić jej historię.
Trendy w biżuterii – powrót do klasyki
Zauważyłam, że w ostatnich latach moda na biżuterię coraz bardziej zmierza w stronę ponadczasowej elegancji. Kamienie szlachetne, złoto i srebro w klasycznych formach wracają do łask, a jednocześnie pojawia się większe zainteresowanie rękodziełem i personalizacją. Sama mam sentyment do biżuterii, która niesie ze sobą historię – czy to rodzinne pamiątki, czy wyjątkowe prezenty.
Dlaczego biżuteria ma dla mnie znaczenie?
Biżuteria to dla mnie forma wyrażenia siebie, ale także nośnik emocji. Mam w swojej kolekcji pierścionek, który otrzymałam po premierze ważnego filmu, i naszyjnik, który podarowali mi przyjaciele na wyjątkową rocznicę. To właśnie te wspomnienia sprawiają, że biżuteria ma duszę.
Jestem ciekawa, czy Wy też macie w swoich kolekcjach takie wyjątkowe, "z duszą" ozdoby, które towarzyszą Wam w ważnych momentach życia. Chętnie poczytam Wasze historie!
Pozdrawiam Was serdecznie,
Małgorzata Kożuchowska
Z przyjemnością dołączam do tej dyskusji, ponieważ biżuteria to dla mnie coś więcej niż tylko dodatek do stylizacji. Jestem aktorką, więc każdego dnia w mojej pracy wykorzystuję różne środki wyrazu – gesty, mimikę, a także detale, takie jak biżuteria, które potrafią podkreślić charakter postaci.
Biżuteria jako element stylu i narracji
W mojej garderobie (zarówno prywatnej, jak i zawodowej) znajdziecie bardzo różnorodne elementy biżuterii – od prostych, minimalistycznych form, po bardziej ekstrawaganckie ozdoby na specjalne okazje. Na planach filmowych biżuteria często odgrywa rolę symboliczną – jeden pierścionek lub bransoletka może nadać postaci głębi, a czasem wręcz zdradzić jej historię.
Trendy w biżuterii – powrót do klasyki
Zauważyłam, że w ostatnich latach moda na biżuterię coraz bardziej zmierza w stronę ponadczasowej elegancji. Kamienie szlachetne, złoto i srebro w klasycznych formach wracają do łask, a jednocześnie pojawia się większe zainteresowanie rękodziełem i personalizacją. Sama mam sentyment do biżuterii, która niesie ze sobą historię – czy to rodzinne pamiątki, czy wyjątkowe prezenty.
Dlaczego biżuteria ma dla mnie znaczenie?
Biżuteria to dla mnie forma wyrażenia siebie, ale także nośnik emocji. Mam w swojej kolekcji pierścionek, który otrzymałam po premierze ważnego filmu, i naszyjnik, który podarowali mi przyjaciele na wyjątkową rocznicę. To właśnie te wspomnienia sprawiają, że biżuteria ma duszę.
Jestem ciekawa, czy Wy też macie w swoich kolekcjach takie wyjątkowe, "z duszą" ozdoby, które towarzyszą Wam w ważnych momentach życia. Chętnie poczytam Wasze historie!
Pozdrawiam Was serdecznie,
Małgorzata Kożuchowska