prezent na dzień mamy przedszkole
- wladca_pierscionka
Mam pytanie o prezent na dzień mamy przedszkole - kto podpowie mi?
Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami:
https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001
- AnKa Biżuteria
Re: prezent na dzień mamy przedszkole
W przedszkolu integracyjnym w Bydgoszczy - SEZAMEK, Panie mają kreatywne dusze. Dostałyśmy na dzień Matki pięknie zrobione własnoręcznie przez dzieci bransoletki, laurki i sztuczne kwiatki

-
badaczswiata
Dzieci z przedszkola uwielbiają tworzyć prace plastyczne. Możesz pomóc dziecku stworzyć ręcznie wykonaną kartkę z życzeniami, rysunek lub malowankę. Wartościowe są prezenty stworzone z serca.
-
Armla
Ja kupiłam książkę z dedykacją od autorki , specjalnie napisaną dla mojej Siostry jeszcze nie dostała , ale mam nadzieję , że będzie mile zaskoczona.
Uważam też, ze uniwersalnym prezentem będzie na pewno łądna ceramika. I tutaj odsyłam do pracowni ceramiki z Bolesławca, bo można znaleźć w niej prawdziwe ręcznie malowane cuda: Jak takie kubeczki.
Uważam też, ze uniwersalnym prezentem będzie na pewno łądna ceramika. I tutaj odsyłam do pracowni ceramiki z Bolesławca, bo można znaleźć w niej prawdziwe ręcznie malowane cuda: Jak takie kubeczki.
-
Boho styl
Sama zauważyłam, że biżuteria etniczna stała się ostatnio wyjątkowo modna – i wcale mnie to nie dziwi! Takie dodatki mają swój unikalny klimat, który potrafi nadać charakteru nawet bardzo prostej stylizacji. Szczególnie podoba mi się połączenie stylu boho z elementami etnicznymi, jak delikatne kolczyki z frędzlami czy bransoletki z naturalnymi kamieniami. Wiosną taki styl idealnie się sprawdza, dodając lekkości i oryginalności całej stylizacji. Czy Wy też lubicie łączyć te dwa style?
-
tomika
Mysle, ze najlepiej będzie jak wspólnie spędzicie czas. Może jest jakiś koncert w najbliższym czasie, albo film czy spektakl. Przyszło mi jeszcze do głowy, że może mama chciałaby nauczyć się sztuki makijażu, można umówić się z makijażystka która podpowie jak w tym wieku powinnam się malować, żeby ukryć i poprawić to i tamto
Jeśli ma to być jednak coś personalizowanego. polecam oczywiście bizuterię:
Jak tutaj
Biżuteria personalizowana – Twoja historia zamknięta w detalu
Biżuteria personalizowana pozwala na zachowanie najważniejszych chwil w formie, którą możesz nosić zawsze przy sobie. Imię ukochanej osoby, szczególna data czy symboliczny cytat – każdy element graweru jest jak intymny szept zaklęty w srebrze czy złocie. Dzięki niej możesz wyrazić swoje uczucia w sposób subtelny, ale niezwykle wymowny.
Wyjątkowy prezent z duszą
Nie ma lepszego sposobu, aby pokazać bliskiej osobie, jak bardzo jest ważna, niż podarowanie jej czegoś, co zostało stworzone specjalnie dla niej. Biżuteria personalizowana z Lian-Art to idealny prezent na każdą okazję – od urodzin, przez rocznice, aż po codzienne wyrazy wdzięczności. Personalizacja nadaje każdemu upominkowi głębsze znaczenie, sprawiając, że staje się on wyjątkową pamiątką na lata.
Blisko serca, blisko Ciebie
Nosząc biżuterię personalizowaną, masz przy sobie coś więcej niż ozdobę – to Twoja historia, zamknięta w symbolach i słowach. Każdy grawer przypomina o tym, co najważniejsze – o miłości, rodzinie, przyjaźni czy ważnych momentach, które warto celebrować każdego dnia. Biżuteria staje się talizmanem, który nie tylko zdobi, ale także inspiruje i dodaje siły.
Jeśli ma to być jednak coś personalizowanego. polecam oczywiście bizuterię:
Jak tutaj
Biżuteria personalizowana – Twoja historia zamknięta w detalu
Biżuteria personalizowana pozwala na zachowanie najważniejszych chwil w formie, którą możesz nosić zawsze przy sobie. Imię ukochanej osoby, szczególna data czy symboliczny cytat – każdy element graweru jest jak intymny szept zaklęty w srebrze czy złocie. Dzięki niej możesz wyrazić swoje uczucia w sposób subtelny, ale niezwykle wymowny.
Wyjątkowy prezent z duszą
Nie ma lepszego sposobu, aby pokazać bliskiej osobie, jak bardzo jest ważna, niż podarowanie jej czegoś, co zostało stworzone specjalnie dla niej. Biżuteria personalizowana z Lian-Art to idealny prezent na każdą okazję – od urodzin, przez rocznice, aż po codzienne wyrazy wdzięczności. Personalizacja nadaje każdemu upominkowi głębsze znaczenie, sprawiając, że staje się on wyjątkową pamiątką na lata.
Blisko serca, blisko Ciebie
Nosząc biżuterię personalizowaną, masz przy sobie coś więcej niż ozdobę – to Twoja historia, zamknięta w symbolach i słowach. Każdy grawer przypomina o tym, co najważniejsze – o miłości, rodzinie, przyjaźni czy ważnych momentach, które warto celebrować każdego dnia. Biżuteria staje się talizmanem, który nie tylko zdobi, ale także inspiruje i dodaje siły.