Biżuteria ślubna
Biżuteria ślubna
Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami:
https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001
- AnKa Biżuteria
Re: Biżuteria ślubna
Ślub to niesamowite przeżycie, takie jedno jedyne na całe życie. Niezapomniane chwile, w których ważną rolę odgrywają także takie dodatki jak biżuteria. Bo czym by była piękna pani młoda bez srebrnych ozdóbek z cyrkoniami. Aż mi się na sentymenty wzięło przez ten temat. Wracając do sedna tematu gdybym znów miała stanąć na ślubnym kobiercu to wybrałabym te kolczyki: http://www.753.pl/kolczyki-srebrne-z-perla.html
Misiak jak tu pięknie się wypowiedziała. Gdy ja brałam ślub nie zwracało się aż tak dużej uwagi na biżuterię, zakładało się jakieś kolczyki z białymi dodatkami i szło się do kościoła i stanu cywilnego. A teraz to już nawet cały dzień przyszłe żony poświęcają byle znaleźć odpowiednią biżuterię.
Przede mną ślub na czerwca mamy ustaloną datę i już teraz szukam biżuterii, która by pasowała do mojej sukienki. Ciężko mi idzie szukanie, ale jak chce się ładnie wyglądać to trzeba się poświęcać.
Wiecie co już nie pamiętam jaką biżuterią miała moja żona na ślubie. O takich szczegółach tykający zegar życia pozwolił mi zapomnieć. Choć wiem, że nie było to na pewno złoto, to prawdopodobnie były kryształowe kolczyki w kształcie rombów, no i srebrny naszyjnik.
Ja miałam taki komplet ślubny - pięknie podkreślał piękno mojej sukienki i zdjęcia wyszły super.
Ja na ślub wybrałam ten zestaw.
p.s.
widziałam go w Yes, ale kupiłam w sklepie internetowym u "AnKa Biżuteria"
p.s.
widziałam go w Yes, ale kupiłam w sklepie internetowym u "AnKa Biżuteria"
mój pierścionek zaręczynowy mąż kupił mi z firmy dyrberg-kern złoty z czerwonym kamieniem i dlatego na ślub wybrałam z tej samej firmy kolczyki i naszyjnik razem wyglądało to wszystko super.
To, jaką biżuterię wybierze panna młoda, zależy przede wszystkim od jej gustu i upodobań. Ważne jest też jaką suknie ślubą ma pani młoda, którą założy w tym wyjątkowym dniu. Przeważnie dziewczyny decydują się na wisiorek, kolczyki i pierścionek + wisiorek lub kolia czy naszyjnik.
Obok klascznych cyrkonii, perły cieszą się dużą popularnością - to one są oryginalne, niepowtarzalne i z nich powstają kolekcje nietypowych naszyjników, kolczyków, czy też bransoletek ślubnych.
Obok klascznych cyrkonii, perły cieszą się dużą popularnością - to one są oryginalne, niepowtarzalne i z nich powstają kolekcje nietypowych naszyjników, kolczyków, czy też bransoletek ślubnych.
-
Sklep-Jubilerski
Zgadza się,to jaką biżuterię ślubną wybierze panna młoda,zależy tylko do niej i od jej gustu. Mi również kojarzy się z cyrkoniami i perłami,uważam ze najbardziej pasuje do sukni ślubnej.
Ja myślałam o samym wisiorku. Zastanawiam się jeszcze na kolczykami, ale chciałabym, żeby było raczej skromnie. Myślałam o takiej zawieszce w kształcie serca z brylantem. Wydaje mi się,że to powinno wystarczyć, tym bardziej,że sukienkę mam skromną i z fryzurą przesadzać też nie będę. Ważne jest,żeby wszystko jakoś współgrało. Uważam,że lepiej za mało niż by miało być za dużo. Nie chcę wyglądać w tym wyjątkowym dniu jak choinka 
-
Sklep-Jubilerski
Wiadomo, że za bardzo nie można się obwiesić . Ale jakieś kolczyki i skromy naszyjnik na pewno doda uroku.
- Eco Bizuteria
To prawda biżuteria ślubna to zazwyczaj perły lub cyrkonie. Nie jest to jednak zasada. Coraz więcej pań decyduje się na coś kolorowego..np. w kolorze dodatkó weselnych.
- ForumMaster
- Administrator
Moim zdaniem nadal większość wybiera biżuterię ślubną w kolorze białym lub kremowym pod kolor sukni ślubnej. Tutaj TOP1 są perły które wyglądają pięknie:
przykładowo : Biżuteria ślubna z perłami zawsze będzie robiła wrażenie i na lata pozostanie zapisana w zdjęciach ślubnych:

Zgodzę się że niektóre panny młode decydują się na kolory czy kształty pasujące pod wystrój sali weselnej i kolorystykę, np.:
bransoletka ślubna w kształcie liścia

czy też biżuteria ślubna z z naturalnym opalem australijskim

przykładowo : Biżuteria ślubna z perłami zawsze będzie robiła wrażenie i na lata pozostanie zapisana w zdjęciach ślubnych:

Zgodzę się że niektóre panny młode decydują się na kolory czy kształty pasujące pod wystrój sali weselnej i kolorystykę, np.:
bransoletka ślubna w kształcie liścia

czy też biżuteria ślubna z z naturalnym opalem australijskim

- ForumMaster
- Administrator
Wybór biżuterii ślubnej to nie lada wyzwanie, ale dobrze dobrane dodatki mogą dodać magii każdej stylizacji. Jeśli szukacie inspiracji, to tutaj kilka pięknych propozycji, które mogą doskonale pasować do ślubnej kreacji:
1. <strong>Srebrna bransoletka ślubna z cyrkoniami</strong> – Delikatne liście i połyskujące cyrkonie to idealne połączenie na ten wyjątkowy dzień. Ta bransoletka będzie pięknie komponować się z elegancką suknią ślubną.
Zobacz tutaj: https://www.ankabizuteria.pl/srebrna-br ... cyrkoniami
Srebrna bransoletka ślubna - liście z cyrkoniami

2. <strong>Inna wersja tej bransoletki</strong> – Minimalistyczny, ale efektowny design, który będzie świetnym dodatkiem zarówno do klasycznych, jak i bardziej nowoczesnych sukni ślubnych.
Sprawdź tutaj: https://www.ankabizuteria.pl/srebrna-br ... cyrkoniami
Srebrna bransoletka ślubna
Co sądzicie o takiej biżuterii na ślub? Może macie inne ulubione wzory lub materiały, które uważacie za idealne na tę okazję?
1. <strong>Srebrna bransoletka ślubna z cyrkoniami</strong> – Delikatne liście i połyskujące cyrkonie to idealne połączenie na ten wyjątkowy dzień. Ta bransoletka będzie pięknie komponować się z elegancką suknią ślubną.
Zobacz tutaj: https://www.ankabizuteria.pl/srebrna-br ... cyrkoniami

2. <strong>Inna wersja tej bransoletki</strong> – Minimalistyczny, ale efektowny design, który będzie świetnym dodatkiem zarówno do klasycznych, jak i bardziej nowoczesnych sukni ślubnych.
Sprawdź tutaj: https://www.ankabizuteria.pl/srebrna-br ... cyrkoniami
Srebrna bransoletka ślubna Co sądzicie o takiej biżuterii na ślub? Może macie inne ulubione wzory lub materiały, które uważacie za idealne na tę okazję?