Swarovski

AnKa Biżuteria, Swarovski, Nomination, Michael Kors, Calvin Klein, Emporio Armanii i wiele, wiele więcej – tutaj znajdziecie Państwo opisy znanych marek oferujących najwyższej klasy biżuterię znanych i powszechnie cenionych marek.

To, co wyróżnia biżuterię typu „Fashion” na tle modeli konkurencyjnych to przede wszystkim wysoka jakość użytych materiałów, dbałość o każdy, nawet najmniejszy szczegół oraz niebywały kunszt wykonania. Każdy prezentowany przez nas dodatek przywodzi na myśl małe „dzieło sztuki”, którego zasadniczą rolą jest zdobienie poszczególnych części ciała. W ofercie naszego sklepu znajdziecie Państwo szeroko wybór starannie wyselekcjonowanych pierścionków, bransoletek, naszyjników, kolczyków oraz zawieszek. Wśród licznych dodatków dedykowanych wszystkim przedstawicielkom płci pięknej nie brakuje produktów znanych na całym świecie producentów. Posiadamy prawdziwe „perełki” z biżuterii Swarovski, Nomination, Michael Kors, Calvin Klein oraz Emporio Armanii.
Biżuteria markowa idealnie nadaje się na prezent dla bliskiej nam osoby – czy to z okazji urodzin bądź narodzin dziecka, rocznicy, zdania egzaminu. Wysoka jakość wykonania sprawia, że dodatki te będą służyły obdarowanej osobie przez długie lata. Zapierające dech w piersiach detale roztaczają magiczną aurę, która na długi czas zapadnie w jej pamięci. Zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszym działem biżuterii typu „Fashion” oraz innymi produktami ze sklepu online.
Biżuteria jest jak rozkapryszona kobieta. Przyciąga nieprzewidywalnością, zachwyca zmiennością. Bywa seksowna i frywolna jak Merylin Monroe, rewolucyjna jak Coco Chanel, potem może być klasyczna, pełna wdzięku, subtelna.
Maserati, Infiniti, Lotus, Maybach, Bugatti – te marki niewiele mówią kobietom, a za to są rozpoznawalne przez wszystkich mężczyzn. Ich odpowiednikiem w świecie kobiet są luksusowe marki biżuterii. Jeśli chcesz zaimponować swojej kobiecie, zapamiętaj przynajmniej 2-3 z nich. (Tylko nie obiecuj, że coś jej z tej biżuterii kupisz! Inaczej nigdy nie zaznasz świętego spokoju)

Swarovski - wystaw komentarz sklepowi

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki

Awatar użytkownika
Biżuteria-Srebrna

Swarovski

Post autor: Biżuteria-Srebrna »

Każda kobieta wie co to "biżuteria Swarovski" a mężczyźni wiedzą, że to najpopularniejsza i najbardziej pożądana biżuetria. W rzeczywistości jest to biżuteria w której znajdziemy kryształki Swarovskiego. Aby mieć pewność, że to "Swarovski", wybierajmy tylko biżuterię z certyfikatem "SWAROVSKI ELEMENTS".

Jedynym w Polsce dystrybutorem Swarovskiego jest firma Spark. Oryginalną biżuterię Swarovskiego firmy Spark oferuje sklep z biżuterią srebrną https://www.google.pl/search?q=in:+anka ... +jenniferk- w szczególności na uwagę zasługują kolczyki, które nosi Jennifer Lopez w teledysku Pit Bull:
Swarovski promoway przez Jennifer

Swarovski

Sklep z biżuterią srebrną oraz pamiątkami: https://www.forum-bizuteria.com/viewtopic.php?f=13&t=1001

biżuteria srebrna pamiątki srebrne
AnKa Biżuteria

Awatar użytkownika
ForumMaster
Administrator

Re: Swarovski

Post autor: ForumMaster »

Jak pokazują badania wśród kobiet, Swarovski jest najlepiej znaną marką biżuterii. Mało kto wie, że często mówiąc o biżuterii Swarovski mamy na myśli bardzo piękne kryształki Swarovskiego.
Obrazek
www.Forum-Bizuteria.com Jedyne profesjonalne Forum o Biżuterii :). Zapraszamy do dyskusji!
Awatar użytkownika
AnKa-Bizuteria-Sklep

Post autor: AnKa-Bizuteria-Sklep »

To przecież oryginalne kolczyki, które nosi Jennifer Lopez w swoim hitowym teledysku. Kryształki Swarovski świecą się niesamowicie. :)
www.AnKa-Bizuteria-Sklep.pl - Sklep z biżuterią srebrną oraz ręcznie robioną
Awatar użytkownika
Sklep-Jubilerski

Post autor: Sklep-Jubilerski »

Czy ja wiem? Ta biżuteria bazuje głównie na błyszczących kryształach i mi osobiście nie bardzo się to podoba,brakuje tutaj oryginalności. Ale to tylko moje zdanie.
Awatar użytkownika
zuziak1

Post autor: zuziak1 »

Te kolczyki są niesamowite, założyłam je pierwszy raz na swoim ślubie. Efekt był powalający, widziałam jak kobiety patrzyły i zazdrościły.
A te świecące kryształki...
Awatar użytkownika
Modelka

Post autor: Modelka »

Zareklamowała te kolczyki Jennifer Lopez, a teraz są pożądaniem wielu kobiet na całym świecie:
http://www.753.pl/bizuteria-komplet/sre ... lopez.html

p.s.
cena jest bardzo dobra za srebro z kryształkami swarovskiego :)
Awatar użytkownika
Aniciak

Post autor: Aniciak »

a bardzo ładne:) podobaja mi się
Awatar użytkownika
Modelka

Przygotowania przed koncertem Jennifer Lopez, który właśnie się odbywa na gdańskiej PGE ARENIE.
Załączniki
biżuteria Swarovski
biżuteria Swarovski
Awatar użytkownika
TomaszBursztynowy

Post autor: TomaszBursztynowy »

Biżuteria swarovski jest absolutnie genialna. Zawsze wydawała mi się taka elitarna, dopóki nie przeczytałam artykułu dotyczącego produkcji tej biżuterii i że to zwykłe szkło ;p ale za to jaki piękne szkło. Można ją kupić w wielu salonach m.in w pandorze, ale widziałam, że [WYMODEROWANO] mają tańsze koraliczki z kryształkami Swarovski :)
Awatar użytkownika
Modelka

Zamiast kupować biżuterię z logo łabędzia, lepiej ją kupić w sklepie AnKaBizuteria.pl - mają tam w atrakcyjnych cenach wyroby marki "SPARK". Wykonane są z tych samych kryształków Swarovskiego co oryginalna bardzo droga biżuteria z łabędziem w logo.
Załączniki
Swarovski
Swarovski
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

W Polsce Swarovski otworzył sporo sklepów w galeriach handlowych z logo łabędzia, ale szybko się przekonał, że mają abyt drogą bizuterię i salony zamknęli. Pozostały tylko salony Swarovski Elements z kryształkami Swarovskiego ...

Faktycznie w Polsce jest tylko kilka sklepów sprzedających biżuterię z oryginalnymi kryształkami Swarovskiego, w internecie największe zaufanie ma "AnKa Biżuteria".

Faktem jest, że kryształki Swarovskiego mienią się niesamowicie - ale tylko te oryginalne. Pytajcie o certyfikaty tych kryształów (nie jest to kamień naturalny) przy zakupie biżuterii - mało kto wie, że do każdej sprzedawanej biżuterii wykonanej z oryginalnych kryształków Swarovski zawsze jest dodawany certyfikat.
Awatar użytkownika
tomaszko

Post autor: tomaszko »

Na dzień kobiet jak podaruję żonie takie kolczyki Swarovskiego co nosi Jennifer Lopez, to będzie zadowolona? Kwiatek kosztuje dziś w 2013 ok.60zł za bukiet róż, to lepiej chyba takiego Swarovskiego kupić za 250zł: kolczyki posłużą przez wiele lat, a kwiaty maksymalnie kilka tygodni.
Awatar użytkownika
Majka1212

Post autor: Majka1212 »

Nie uważam, żeby biżuteria z kryształami Swarovski była tandetna. Właśnie zastanawiam się nad kupnem i nie mogę się zdecydować.. Te czy te? Ktoś może mi doradzić? Mają bogatą ofertę.. Same śliczności.
https://www.ankabizuteria.pl/kolczyki-swarovski-1
Załączniki
kolczyki-srebrne-pozlacane-swarovski-lacrima-w-kolorze-siliver-night[1].jpg
kolczyki-srebrne-z-krysztalami-swarovski-kolczyki-pera[1].jpg
Awatar użytkownika
Marecka

Post autor: Marecka »

Marka Swarovski jest znana na całym świecie ze swojej wysokiej jakości kryształowej biżuterii oraz innych produktów, takich jak dekoracje do wnętrz czy szkło kryształowe. Produkty tej marki cieszą się dużą popularnością wśród klientów, a Swarovski jest uznawane za jedną z najbardziej prestiżowych marek biżuteryjnych na świecie.
Awatar użytkownika
Klasyczna

Post autor: Klasyczna »

Panie i Panowie,
z zainteresowaniem przeczytałem Państwa przemyślenia dotyczące klasycznej srebrnej biżuterii – szczególnie naszyjników i wisiorków — jako prezentów pełnych sentymentu dla osób po 60. roku życia. Chciałbym podzielić się swoimi refleksjami jako ktoś, kto od lat podarowuje bliskim drobne skarby jubilerskie, często wykorzystując właściwości srebra, by wyrazić pamięć i więź. 😊

🕊 Sentencje i klasyka
Srebro, zwłaszcza w formie prostego wisiorka lub delikatnego łańcuszka z zawieszką, ma w sobie coś, co przyciąga wzrok i serce – mówi się o nim, że to metal pamięci. Powtarzałem sobie wiele razy – i wciąż powtarzam – że „trwałość towarzyszy uczuciom”, a klasyczna biżuteria jest niejako opłatkiem uczuć, przekazywanym z pokolenia na pokolenie.

Decyzja powolna, refleksyjna, pełna nostalgii
"Kiedy zastanawiam się nad wyborem", myślę powoli, tak jak Pan/Pani AnnaMaria60, który/a opowiadał/a:

"Rozważam każdy detal… wzór przypominający perłę lub skrzydło…
bo to mi przywołuje wspomnienie babci…"

To piękne, że wybór biżuterii może przenieść nas w czasie. Sama perła to symbol klasy i wdzięku; prosty motyw liścia czy małego kompasu – wspólnych podróży, wspomnień.

Moja własna historia
Kilka lat temu zakupiłem delikatny srebrny wisiorek z kompasem – prosty, mierzący około 1 cm. Podarowałem go matce, która spędziła życie pomagając innym. To była jej mała „znajdź-każdy-dzień” przypominajka: że choć dzień był zwykły, to prowadził ją zawsze ku założonym celom i ludziom. Pamięta go do dziś i często pyta: „Może jeszcze kiedyś…” – oznacza to kolejny wspólny spacer czy wyjazd.

Porady: co wybrać i dlaczego
Delikatność i lekkość – najlepiej cienki łańcuszek (ok. 40–45 cm), który nie obciąża szyi.

Zawieszka o symbolicznym kształcie – perła, liść, ptasie skrzydło, mały kompas…

Srebro próby 925 – trwałe, łatwe do pielęgnacji, antyalergiczne.

Osobisty grawerunek – nawet niewielki napis typu „Pamiętasz…, Kocham” działa jak kapsuła wspomnień.

Rola w procesie zakupowym seniora
Seniorzy często przeglądają strony internetowe wolniej, z uwagą na każdy detal. Oczekują większej ilości zdjęć (np. z modelką noszącą biżuterię), prostego tłumaczenia, że materiał jest bezpieczny dla skóry, oraz zapewnienia, że dostawa jest bezproblemowa. Dla osób wybierających dla bliskich ważne jest, by istniała opcja prezentowego pakowania – nieograniczające, lecz eleganckie pudełeczko lub woreczek.

Wskaźnik sukcesu
Klientka AnnaMaria60 ostatnio napisała:

„Kiedy otworzyłam szkatułkę, łzy wpadły mi do oczu… bo przypomniałam sobie rocznice, wakacje, dzieci… Ta biżuteria przypomina mi, że każdy dzień był cenny”.

To pokazuje, że kupując klasyczny srebrny naszyjnik, dajemy coś więcej – emocje, historię i wzruszenie.

Praktyczne zestawienie
Element Propozycja Dlaczego?
Materiał Srebro 925 Trwałe, antyalergiczne, odpowiednie do codziennego noszenia.
Wzór Kompas, perła, liść/piórko Symboliczne, spokojne, uniwersalne dla osób po 60.
Grawer/napis Personalizowany – data, litera Zwiększa wartość sentymentalną, pozostaje w pamięci.
Opakowanie Subtelne pudełko prezentowe Ułatwia decyzję zakupową i podnosi prestiż.
Komunikacja Zdjęcia na kobiecie, prosty opis Ułatwia zrozumienie wyglądu i decyzję zakupową.

Podsumowanie
Sentymentalność, klasyka i decyzje podejmowane w refleksyjnym, powolnym rytmie – to kluczowe cechy zakupu biżuterii przez seniorów. Prosta, trwała srebrna zawieszka – kompas, perła, liść – umieszczona na cienkim łańcuszku to najlepszy wybór, który zostanie z nimi na wiele lat. ✨

Jeśli ktoś z Państwa ma już takie doświadczenia – proszę się podzielić! Zwłaszcza jeśli wisiorek przynosi wspomnienia lub symbolizuje ważne wydarzenie 😊

Serdecznie pozdrawiam wszystkich, którzy doceniają elegancję i znaczenie klasycznej biżuterii w życiu po 60.
Czekam na Państwa historie!
Awatar użytkownika
Ważka60

Post autor: Ważka60 »

Kryształ – kiedyś luksus, dziś…? Refleksja seniora nad marką Swarovski

Witam serdecznie wszystkich Państwa,

Długo zbierałem się do napisania kilku słów w tym temacie – ale skoro trafiłem tutaj, a temat Swarovskiego tak ładnie się rozwinął, pozwolę sobie dorzucić moje trzy grosze jako przedstawiciel pokolenia 60+. Może komuś się przydadzą moje obserwacje...

Kryształ w mojej pamięci…

Słowo „kryształ” w moim domu kojarzyło się kiedyś tylko z jedną rzeczą – z witrynką mojej mamy, w której stały ciężkie, błyszczące kieliszki i wazony. Pamiętam ten czysty dźwięk, kiedy odkładała je na półkę – jakby anioł dotknął dzwonka. Takiej jakości i estetyki szukam dziś, kiedy oglądam biżuterię.

A Swarovski? Marka głośna, medialna, błyszcząca – ale czy prawdziwa?

Swarovski – blask czy złudzenie?

Mam kilka drobiazgów od nich – kolczyki, broszka, prezent od synowej. Na początku cieszyły oko. Ale czy to kamień szlachetny? Nie – to szkło ołowiowe, oszlifowane tak, by odbijało światło w spektakularny sposób. Sztuka? Zdecydowanie tak. Ale nie porównywałbym ich z cyrkonią czy tym bardziej z topazem czy akwamarynem.

Co mnie razi – agresywny marketing i mylenie pojęć. Nie każda kobieta z klasy średniej zna różnicę między kryształem Swarovskiego a naturalnym minerałem. A przecież cena często podobna!

Sentymentalna wartość czy sezonowa błyskotka?

Miałem okazję porozmawiać z kilkoma jubilatkami z mojego pokolenia. I wiecie, co je łączy? Niechęć do tego „modnego połysku”, który po sezonie już nie pasuje do niczego. Wybieramy rzeczy trwałe – srebro, złoto, perły, granaty, nie syntetyki.

Biżuteria powinna opowiadać historię, nie być tylko dodatkiem „na TikToka” 😉. Szczerze mówiąc, moją największą dumą nie są kolczyki Swarovskiego, ale srebrny medalik po ojcu i pierścionek po babci – prawdziwe symbole uczuć i przeszłości.

Czy to znaczy, że Swarovski to zło? Nie! Po prostu trzeba rozróżniać okazję. Jeśli ktoś szuka prezentu dla nastolatki lub osoby, która lubi modę i świecidełka – może być idealny. Ale jeśli szukasz biżuterii z duszą – to raczej nie tu.

Dla szukających głębi – polecam spojrzeć na coś bardziej klasycznego. Przykładowo – piękne są srebrne obrazki lub medaliki, które można wygrawerować. Własna dedykacja – to nie tylko pamiątka, to też osobisty ślad. Ostatnio zamówiłem taki prezent dla wnuczki na komunię – z aniołkiem. Wzruszyła się do łez.

Zresztą – jeśli ktoś z Państwa szuka bardziej ponadczasowego prezentu – to może przyda się taki przykład:
Obrazek
Swarovski
Piękna, prosta forma. Sentymentalna. Trwała. Klasyczna. Dokładnie taka, jaka powinna być pamiątka na lata.

Podsumowując – Swarovski ma swoje miejsce w świecie mody, ale nie w sercu seniora.
My potrzebujemy czegoś więcej niż blask – szukamy treści, wspomnień i klasy, której nie da się zamknąć w modowym logo.

Z pozdrowieniem,
🌹
Ważka60
ODPOWIEDZ